Help

Help

Is er iets misgegaan met het bestellen van je tickets? Lees een aantal oplossingen hieronder of doe ons een privé-bericht via Facebook of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Ik heb nog geen mail ontvangen?

Het kan zijn dat er iets mis is gegaan in het systeem of je hebt per ongeluk twee keer je e-mailadres verkeerd ingetypt.

Geen paniek! Mail je transactie gegevens naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij sturen daarna jou ticket alsnog op.

Let op!! Check je spambox/ongewenste berichten voor de zekerheid.

U kunt mits u nog ingelogd bent online de status van uw bestelling inzien via deze link. Tevens kunt u (wanneer de betaling is voldaan) hier de tickets handmatig downloaden.


Hoelang duurt het voordat ik mijn E-ticket(s) krijg?

Na het voltooien van je bestelling, krijg je na ongeveer 5 á 10 minuten een mailtje van ons.

Nog niks? Kijk in je spambox / ongewenste mail. Het kan door drukte ook 24 uur duren. Heb je dan alsnog niks ontvangen, neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een privé bericht achter op ons facebook pagina.


Ik heb meerde E-tickets besteld en zie ze allemaal op mijn naam staan. Gaat dat goed bij de ingang?

Als je meerdere E-tickets besteld en naar de entree gaat, zal dit goed gaan. De tickets zijn niet op naam gebonden. 

Wel controleren we bij de ingang op leeftijd, dus neem je legitimatie mee.

© 2017 Ticket-System.nl. All Rights Reserved. Designed By MarkT-DEsign.